Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΛΟΥΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012.


ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΛΟΥΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012.





Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10/6/2012 τα εγκαίνια   για την έναρξη της νέας λουτρικής περιόδου στην Δημοτική επιχείρηση των Λουτρών Σμοκόβου, χοροστατούντως του πατήρ Βασιλείου Ζάχου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ορέστης Ψαχούλας, οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Τσέλιος και Δημήτρης Κλιάρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευάγγελος Κομπογιάννης και Κων/νος Κουτσιομανής,  κάτοικοι της περιοχής καθώς και οι πρώτοι επισκέπτες της λουτρόπολης.
Ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος δήλωσε:
«Μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για όλους, σε μια εποχή που όλες οι λουτροπόλεις γνώρισαν πτώση από 30% έως 40%, καταφέραμε πέρυσι να κρατήσουμε όρθια την επιχείρηση.
Η φετινή χρονιά θα ‘ναι ακόμα πιο δύσκολη. Χρειάζεται απ’ όλους μας σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια για ν’ αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες που έχουμε μπροστά μας. Εκείνο το στοιχείο όμως που αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας είναι η επαγγελματική ευσυνειδησία των εργαζομένων απ’ τους οποίους εξαρτάται εν πολλοίς η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και κατά συνέπεια η ικανοποίηση των πελατών.
Οι σύγχρονες τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις έχουν ξεφύγει πλέον από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης και δράσης καθώς το συγκριτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δεν εντοπίζεται στους παραδοσιακούς παραγωγικούς συντελεστές αλλά στην ορθή αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων. Η καταρτισμένη εργασία, η νοοτροπία και η επαγγελματική συμπεριφορά των εργαζομένων ο συντονισμός των ενεργειών και η καινοτομία μπορούν να αποτελέσουν παράγοντες επιτυχίας.
Ο Δήμος Σοφάδων και εγώ προσωπικά θα σταθούμε αρωγοί σε οποιαδήποτε  προσπάθεια ενίσχυσης της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της περιοχής μας.
Εύχομαι να διανύσουμε μια καλή λουτρική περίοδο με θετικά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.