Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν σχολικά είδη για τους μαθητές της Λουτροπηγής


Το Δ.Σ. της επιχείρησης των Λουτρών Σμοκόβου, ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει στους μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου της Τ.Κ. Λουτροπηγής, τα πρώτα σχολικά είδη με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Η παράδοση έγινε μετά τον αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Λουτροπηγής, από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνον Σύμβουλο της επιχείρησης κ. Πέτρο Καρέλη, παρουσία των Δασκάλων και των Γονέων των μαθητών.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καρέλης  ευχήθηκε για καλή σχολική χρονιά και έκανε λόγο για την συμβολική αυτή κίνηση του Δ.Σ. και την ευαισθησία των μελών του, σε θέματα που αφορούν τον χώρο της εκπαίδευσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον Δάσκαλο κ. Θωμά Ξάφη για την συνεργασία του στην αγορά και την διανομή των σχολικών ειδών προς τους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.