Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δίκτυο Αδελφοποιημένων Πόλεων με Λίμνη

Στο Λιδωρίκι του Δ. Δωρίδος, θα μεταβεί από Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και έως Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος για τις υποχρεώσεις του Δήμου απέναντι στο Δίκτυο Αδελφοποιημένων Πόλεων με Λίμνη.
Στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί, θα παραβρεθούν αποστολές και εκπρόσωποι Δήμων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις για τα επόμενα βήματα του Δικτύου, να υπογράψουν το ιδρυτικό καταστατικό και να εκλέξουν προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο.
Κομβικοί στόχοι του Δικτύου είναι  η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν την προστασία των υδάτινων πόρων και ιδιαίτερα των λιμνών και η δημιουργία ενός πλαισίου υγιούς ανάπτυξης παραλίμνιων περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.