Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Εγκαίνια ΚΑΠΗ Σμοκόβου


Ο Δ. Σοφάδων στα πλαίσια της ασκούμενης κοινωνικής πολιτικής και της επιχειρούμενης στήριξης πληθυσμιακών ομάδων που έχουν ανάγκη εγκαινιάζει νέο ΚΑΠΗ το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:00.

Συγκεκριμένα μετά από ενέργειες του προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ κ. Κομπογιάννη Ευάγγελο εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 87 / 2011 απόφαση του Δ.Σ του νομικού προσώπου η ίδρυση και λειτουργία 4ου ΚΑΠΗ στο Δ. Σοφάδων με έδρα τη Λουτροπηγή.

Αξίζει να τονιστεί ότι εκείνος που επί σειρά ετών διεκδικούσε την ίδρυση ΚΑΠΗ Σμοκόβου ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μελών &
Φίλων Γ΄ Ηλικίας Σμοκόβου κ. Καρπενησιώτης Ανδρέας.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος για το θέμα αυτό δήλωσε : «Αποδεικνύουμε έμπρακτα και κάνουμε πράξη τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για την ενίσχυση του κοινωνικού προσώπου του Δ. Σοφάδων. Σε μια εποχή που φυσικά και νομικά πρόσωπα γονατίζουν απ’ την κρίση που σαρώνει την οικονομία και την κοινωνία μας, εμείς καταφέρνουμε όχι απλά να στεκόμαστε όρθιοι, όχι απλά να λειτουργούμε αξιοπρεπώς, αλλά επιθετικά να δημιουργούμε νέες δομές και υπηρεσίες προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Ετοιμάζουμε και άλλες δράσεις που πιστεύουμε ότι είτε θα λειτουργήσουν ως ανάχωμα απέναντι στο οικονομικό τσουνάμι είτε θα δώσουν ανακούφιση στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Βαδίζουμε σταθερά και μαχητικά για να δημιουργήσουμε έναν τόπο φιλικό και φιλόξενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.