Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΜΟΚΟΒΟ



ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΜΟΚΟΒΟ



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Χορευτικός- Μορφωτικός όμιλος Σμοκόβου.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το «μασκέ πάρτι» για τους μικρούς μας φίλους το απόγευμα του
Σαββάτου 16/3/2013 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου.

Την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος χορός στην πλατεία του χωριού με τη συμμετοχή 100 και πλέον καρναβαλιστών θυμίζοντας τους «παραδοσιακούς μασκαράδες» παλιών εποχών.

Τη Δευτέρα το πρωί διοργανώθηκαν τα καθιερωμένα «κούλουμα». Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν παραδοσιακή φασολάδα και νηστίσιμα εδέσματα, προσφορά του Δήμου Σοφάδων, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΣ  Βαγγέλη Κομπογιάννη.
 Η μαγειρική ομάδα απαρτιζόμενη από τον  Φούλη Σαλιά, την Λίτσα Παπαγαλή, την ακούραστη Γιαννούλα Κομπογιάννη και τον μικρό master-chef Σπύρου Κωστή έδωσε για μια ακόμη φορά τον καλύτερό της εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.
Επόμενη δράση του Χορευτικού – Μορφωτικού ομίλου Σμοκόβου είναι ο προγραμματισμός των πενθήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου και η διοργάνωση της Πασχαλινής εκδήλωσης.
Τέλος, ο Χορευτικός- Μορφωτικός Όμιλος Σμοκόβου εύχεται σε όλους τους απανταχού Σμοκοβίτες «Καλό Πάσχα».


          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                           ΣΤΕΦΟΥ ΕΛΕΝΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.